12:42 AM

usm, apex, conference

Apex.. kalau korang taip 'usm apex logo' kt google..
mmg payah nk jumpe.. aku pun tertanye2 mane satu la logo apex ni..
Last2 jumpe la satu.. so, version ni aku modified skit.. yuhu!!

Yang ni logo ape agak2? aku tak tau sbenarnye pada asalnye..
logo ape yang aku lukis ni..
bile aku bace balik kt bawah tu..
alamak! logo usm kot.. da 2 tahun duk usm, baru arini aku tau logo usm..
sadis.. yuhuu!!

Yang ni .. banner web untuk conference ape ntah..
boss kt opis aku suruh buat.. aku OK je..
ye kate 'berbayar'.. lagi hepi! yuhu!
lari
p/s
: logo usm ngan apex tu sesape nk submit assignment ke.. le r letak logo ni..
AMARAN: tapi aku tau r logo ni sah tak.. kala korang failed assignment tu jgn cari aku lak