2:03 AM

CS nite! help2!

first of all, hepi new year la kot. hihi.
post ni spesel utk bebudak CS usm.
korang misti tau kan CS nite.

sbgai salah seorang exco, ni r tugas aku kali ni.

PROMOTION

+Find helpers to help with the event preparation.
+Prepare the posters and tickets for the CS Nite.
+Prepare registration booth
+Keep track of sales ticket.
+Finalise the number of attendees at least 3 weeks before actual event to the corresponding departments.
+Correspond with secretariat regarding the invitation and number of VIPs attending the event.

tapi, papepun, aku nk focus yang no.2 lu.
hehe, posters and tickets.
tapi, susah gk nk pikir camne tu.
xpenah2 aku buat poster, tetibenye.


tapi aku dh sketch r skit untuk poster ni.
spt di maklumkan "theme"nye kali ni, "flora" la kot.
ape tu? ntah r, cam daun2, bunga2 la kot.
uncle google pun cakap camtu.

jadi, sbelum aku settle no.1, cari helpers untuk event preparation,
aku nk mintak tolong korang bagi idea,komen dan cadangan,
camne aku nk settlekan poster kali ni.
ble kan. kan3? thx!

CSNite Logo v1.0b


ChangeLogs :
- tambah lagi bebunge dan rerumput.
- tambah nombor 2009 kt bwah.
- url USM kt bwah.
- dan juge 'TM' (the love guru syle). LOL!