7:25 PM

CS Nite v3.0


CS Nite v3.0 ...
-no idea
-need comment from u all
-3 circle, eat, CS, sleep (u know what relation between sleep and nite, right?)
- =="



CS Nite v3.1 ...
-add border
-theme highlight
-real hotel name.

7:10 AM

USM Logo~ ^^


hehe, boring2 duk kt PDCC ni.
plus, aku dh xde idea ngan CSnite nye poster tu.
aku dah buat usm logo from scratch!
hehe, best2!
kalau ade mase pasni aku nk post tutorial
"How to make USM Logo from scratch using Adobe Illustrator"
tapi, ngah2 aku buat aku ade capture2 screen2 tu.
tapi kena edit first la.

2:03 AM

CS nite! help2!

first of all, hepi new year la kot. hihi.
post ni spesel utk bebudak CS usm.
korang misti tau kan CS nite.

sbgai salah seorang exco, ni r tugas aku kali ni.

PROMOTION

+Find helpers to help with the event preparation.
+Prepare the posters and tickets for the CS Nite.
+Prepare registration booth
+Keep track of sales ticket.
+Finalise the number of attendees at least 3 weeks before actual event to the corresponding departments.
+Correspond with secretariat regarding the invitation and number of VIPs attending the event.

tapi, papepun, aku nk focus yang no.2 lu.
hehe, posters and tickets.
tapi, susah gk nk pikir camne tu.
xpenah2 aku buat poster, tetibenye.


tapi aku dh sketch r skit untuk poster ni.
spt di maklumkan "theme"nye kali ni, "flora" la kot.
ape tu? ntah r, cam daun2, bunga2 la kot.
uncle google pun cakap camtu.

jadi, sbelum aku settle no.1, cari helpers untuk event preparation,
aku nk mintak tolong korang bagi idea,komen dan cadangan,
camne aku nk settlekan poster kali ni.
ble kan. kan3? thx!

CSNite Logo v1.0b


ChangeLogs :
- tambah lagi bebunge dan rerumput.
- tambah nombor 2009 kt bwah.
- url USM kt bwah.
- dan juge 'TM' (the love guru syle). LOL!