8:13 PM

Quick!!

haha, aku xtau bile dan kt mane aku submit LI aku..
tetibe je ade orang call phone aku..
yang tak best tu aku tengah tido kot mase tu..
"aik, sape call ni? angkat je.."

CONVERSATION RECORD (translate)
Mr B: Kamu ni (name aku la)?
Me: Yup!
Mr B: Ok. Kamu da dapat memane tempat praktikal ke?
Me : Lum lagi, dan ngah tunggu la ni
Mr B : Ok, saya baru dapat email kamu, boleh saya buat "QUICK" interview skang?
Me : Excuse me, emm bile?
Mr B : Skang la.
Me : (haha) ok, bole.. (korang nye pasal la ni x cakap ade Quick interview

(SKIP)bla.. bla.. bla..

yang xbes aku da la xprepare.
datang2 pulak, ye tanye programming code kt situ gk.
nasib baik komputer kt depan je..
tapi, bnyak silap gk ngan jawapan aku tadi ca, kurang konfiden ni.

so untuk korang 6t, be prepared!!